lunes, 9 de noviembre de 2009

¿A on està Esteban?

Esta seria la pregunta dels agredits en la vesprada i nit per integrants del correllengua de Gandia.
I es que si mal o recorde, l'any passat en motiu de la queixa de veïns i mes valencianistes, n'hi hague un poc de revol en tots els diaris de tirada tant provincial com nacional, inclus el senyor Esteban Ibarra, si el president del Moviment contra l'Intolerancia, pero enguany, despres de vore actes valdalics i persecucions de veïns de Gandia, a l'igual d'haver varies detencions, han callat com un puta (es una expressio prou valenciana).

No me negaras, ,amic Esteban que es motiu, per a que els valencianistes, i sobre tot els veïns de Gandia estiguen un poc cabrejats, pero a part desilusionats per els actes que produïren els membres de la manifestacio encapçalada pel seu Alcalde Jose Manuel Orengo Pastor i que es va saldar en un bon grapat de detinguts per part dels manifestants.
Com be diu el senyor Orengo, tota una mostra de manifestacio civica i pacifica.
O per lo manco aixo dia ell l'any passat quant es referia als seus.
Pero es que el dispositiu policial format pels agents de Gandia i Valencia no van ser prou, per a protegir a la gent del poble, inclus, el dispositiu i la seguritat per a que pugam tindre la festa tranquils, van ser prou. O es que yo no se llegir entre llinees, i lo que vol dir el senyor Orengo, es simplement que es per a que els catalanistes puguen tindre ma lliure.

Se que aço no ha aparegut en cap mig, o per lo manco aixo es lo que creu la gent. Per que els mijos de comunicacio, solen tapar-se be l'esquena, i fan de les noticies importants, retalls que no els pot vore ni el mateix Sherlock Holmes. A clar, com els agresors son afins, a l'igual que els colaboradors, i demes gent del correllengua. Puix no conve que la gent s'escarote.
Per que en la tirada nacional i en el seu online, en Levante ficava aço El "correllengua" de Gandia marcha con un ferreo blindaje policial.

Recordeu, l'any passat, en la tele com es referien als actes dels valencianistes. Blaveros, ultres, extremadreta... en fi manco terroristes, que crec que tambe es va sentir, tots els insults capaços de desprestigiar-mos per un acte, que segons la justicia, res te que vore en lo que escrigueren.
Pero,¿ i el perdo?Puix res seguim esperant.
¿I la noticia a tota pagina d'enguany? Puix res, seguim esperant.

I yo me pregunte... ¿quines foren les agressions del cas del Correllengua'08?
Si no recorde mal, una pedrada, que va ser llançada de la part contraria a on es trobaven els contramanifestants.

Ay,¿ i enguany Correllengua'09? varies agressions a conductors, a gent que passejava per la fira en companyia dels seus fills, gent que tornava a casa...

Pero clar, els falsos Maulets, i els Sharperos, o els Skins no son agressius, que estos no son d'Espanya 2000. Total soles preguntaven als viandants si eren blaveros.
I els del Bloc encapçalant la provesso. Interessant, ¿no?

Aixina es com se conquista a la gent, o per lo manco eixa es la forma que practicaven en Alemanya. I damunt reclamant la TV3 per a fer mes neutral l'informacio.

P.D.: Esteban, espere una resposta convincent, no crec que siga normal que gent de fora de Gandia puga fer actes d'estos i que els pacifistes no diguen res.

Dedicat com no per al senyor Esteban Ibarra, espere que me lligga.

No hay comentarios: